Homewizard Kortingscodes en Coupons - Juni 2024

13 nieuwe promotiecodes en aanbiedingen voor Homewizard

22% korting op P1 meter & energie stopcontact

Geef uw energiebeheer een boost met het P1 Meter & energie stopcontact duo, nu verkrijgbaar met een exclusieve korting van 22% bij Homewizard.

Stopcontact met 20% korting

Vergroot uw besparing met drie stopcontactsets, nu aangeboden met een aantrekkelijke korting van 20% op Homewizard.

Wifi stopcontact met 17% korting

Verhoog de efficiëntie van uw huis met een WiFi stopcontact, nu verkrijgbaar met 17% korting bij Homewizard.

Starterkit voor energiemonitoring met 16% korting

Begin uw reis naar energie efficiëntie met een startpakket voor energiemonitoring, nu met een aantrekkelijke korting van 16% bij Homewizard.

Gratis verzending vanaf € 75

Geniet van het gemak van gratis verzending bij bestellingen boven € 75, of meer bij Homewizard.

Batterijset voor watermeter á € 4,95

Zorg voor krachtige stroom voor uw watermeters met een hoogwaardige batterijset, verkrijgbaar voor een betaalbare prijs van € 4,95 bij Homewizard.

USB-C adapter ingesteld op € 8,95

Verbeter je connectiviteit met een hoogwaardige USB-C adapterset, nu geprijsd voor slechts € 8,95 bij Homewizard.

Energie+ abonnement voor € 11,95

Beveilig uw energiehuishouding met het Energy+ abonnement voor € 11,95 per jaar bij Homewizard.

Actieve P1 splitter voor € 27,95

Upgrade je energiemonitoring opstelling met de actieve P1 splitter, nu verkrijgbaar voor een scherpe prijs van € 27,95 bij Homewizard.

P1 meter à € 29,95

Upgrade uw monitoring met de P1-meter, nu verkrijgbaar voor de onverslaanbare prijs van € 29,95 bij Homewizard.

Watermeter à € 49,95

Houd je waterverbruik naadloos in de gaten met een watermeter, nu verkrijgbaar voor de betaalbare prijs van € 49,95 bij Homewizard.

Energiedisplay voor € 59,95

Verlicht je energieverbruik met een energiedisplay, nu voor slechts € 59,95 bij Homewizard.

Wifi kWh meter voor € 129,95

Maak uw energiemonitoring mogelijk met de Wi-Fi kWh Meter 3-Phase MID, verkrijgbaar voor een scherpe prijs van € 129,95 bij Homewizard.

Homewizard is een geavanceerde huishoudelijke oplossing die het elektriciteitsverbruik optimaliseert door middel van innovatieve technologie. Dit platform beheert het verbruik van zonne energie op een intelligente manier en leidt overtollige energie terug naar uw huis of naar het elektriciteitsnet. Bovendien optimaliseert deze winkel het gas en waterverbruik, waardoor milieuvriendelijke praktijken en kostenbesparingen worden bevorderd. Met dit merk kun je in een slimmer, groener huis wonen waar geavanceerde technologie de energie efficiëntie in evenwicht brengt voor een duurzamere en zuinigere levensstijl. Daarnaast kunt u www.kortingscart.nl bezoeken voor een aantal geweldige aanbiedingen en kortingscodes waarmee u nog meer geld kunt besparen.

Vergelijkbare categorieën Homewizard

Alle Werkende Homewizard kortingscodes en aanbiedingen van 2023 :

VoordeelOmschrijvingVerloopt
22%22% korting op P1 meter & energie stopcontact
20%Stopcontact met 20% korting
17%Wifi stopcontact met 17% korting
16%Starterkit voor energiemonitoring met 16% korting
Gratis verzending vanaf € 75
€4,95Batterijset voor watermeter á € 4,95
€8,95USB-C adapter ingesteld op € 8,95

Onthulling van de slimme mogelijkheden van de Homewizard P1-meter:

De Homewizard P1 meter is een innovatief apparaat dat de manier verandert waarop u uw energieverbruik thuis monitort en beheert. De geavanceerde mogelijkheden van deze innovatieve meter bieden realtime gegevens over het elektriciteitsverbruik, waardoor u waardevolle inzichten krijgt in uw energieverbruik patronen. De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig te gebruiken, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen om de energie efficiëntie te verbeteren. Upgrade uw huis met de geavanceerde technologie van de Homewizard P1 Meter voor een slimmere, energiezuinigere woonervaring.

Breng een revolutie teweeg in het waterbeheer met de watermeter van Homewizard:

De innovatieve watermeter van Homewizard zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop u uw waterverbruik bewaakt en beheert. Dit slimme apparaat is ontworpen om realtime inzicht te geven in het waterverbruik, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen voor een efficiëntere en duurzamere levensstijl. Sluit de watermeter aan op uw systeem om het verbruik bij te houden, potentiële lekkages op te sporen en te helpen bij het besparen van water. Houd de controle en geef prioriteit aan hulpbronnenefficiëntie met de watermeter van Homewizard, die opnieuw definieert hoe u omgaat met het waterverbruik van uw huis.

Ontketen het slimme potentieel van het Homewizard energie stopcontact:

Het Homewizard energie stopcontact toont de combinatie van moderne technologie en energie efficiëntie en biedt een gestroomlijnde oplossing voor intelligent energiebeheer in uw huis. Gebruikers kunnen aangesloten apparaten op afstand monitoren en bedienen met dit slimme stopcontact, waardoor nauwkeurig en handig energiebeheer mogelijk is. Dankzij het realtime volgen van het energieverbruik kunnen gebruikers weloverwogen beslissingen nemen over hun elektriciteitsverbruik, wat een duurzamere en kosteneffectievere leefomgeving bevordert. Verhoog de intelligentie en efficiëntie van je huis met het Homewizard energie stopcontact, waar innovatie en energiebewust wonen samenkomen.

Ontgrendel maximale besparingen met KortingsCart.nl:

KortingsCart.nl is uw partner voor moeiteloos sparen, zodat u het meeste uit elke winkelmogelijkheid haalt. Volg deze eenvoudige stappen om uw besparingen te vergroten:

  • Ontdek de KortingsCart.nl Homewizard kortingscodes pagina.
  • Ontdek een divers aanbod aan aanbiedingen afgestemd op uw voorkeuren.
  • Klik op de aanbiedingen die aansluiten bij uw winkelbehoeften.
  • U wordt doorgestuurd naar de aanbiedingspagina, waar u tegen een gereduceerd tarief uw aankoop kunt doen.
  • Leun achterover en anticipeer op de aankomst van uw bestelling, vol vertrouwen in de slimme besparingen die worden gerealiseerd via KortingsCart.nl.

Ervaar een naadloze en eenvoudige aanpak om uw spaargeld te maximaliseren terwijl u geniet van het plezier van winkelen met KortingsCart.nl.